Stille før stormen!

Hei alle sammen!

Det har vært stille her nå et par uker. litt bevisst og litt obevisst. Har for eksempel hatt problemer med internett her hjemme en uke og da får jeg ikke skrevet så mye pga av det.

Det har vært en periode nå siden Tempo Gigante som har gått ned i en berg-og-dal bane. Rett etter TG så ble jeg syk Forkjøla) og var satt ut av trenin i 5 dager. Trente lett og rolig forrige helg, og har fått trent greit denne uka her som har gått nå. Tirsdag kjørte jeg 4 drag ved Hvervenbukta, torsdag hadde jeg O2-test (den gikk ikke bra og litt småskuffa) oppe på NIH av en tidligere medstudent av meg fra HIL Knut Sindre Mølmen som er masterstudent i idrettsbiologi, og i går kjørte jeg gjennom helvetesøkta til Calle i grefsenkollen. Den legges merke til i dag og er rimelig småstinn i beina. men den håper jeg at skal være med å løfte meg et par hakk da inn mot torsdagen.

Ja for det er bare 5 dager igjen til starten går. Jeg er utrolig spent. Kroppen kjennes grei ut og hode er de. Men så spørs det da om jeg er der når starten går. Nå inn mot starten på torsdag blir det noen rolige dager, men skal trene mandag og tirsdag og muligens trille en rolig tur på torsdags morran. Blir en litt småhard økt på tirsdagen med et par drag.

 

Kommer litt updates i morgen eller tirsdag om litt starttidspunkter og løypa og taktikken og slikt.

 

Snakkast!

 

 

Én kommentar

Henning

16.06.2013 kl.12:13

Lykke til med treningsforberedelsene denne uka!

Skriv en ny kommentar

Jon Morten

Jon Morten

25, Oslo

EN skikkelig Kjekkas. Representer Team Kjekkas - Kjekkas IF. En blytung moskus som skal kjempe mot Oksen fra Grimstad og Eddy the Boss fra Rudsbygd om hvem som er den beste temposyklisten i Norge i 2013.

Kategorier

Arkiv

hits