Det nærmer seg sesongstart med gjengen!

Onsdag 1.mai har alltid for min del være det første sykkelrittet for meg. Det er da Enebakk rundt som i alle år som syklist vært hjemmebanerittet for oss i Team Kjekkas. I år som i fjor skal vi sykle med torshovgutta som vi har samarbeid med i år også, under navnet Team YT - Torshov Sport. Det er som nevnt tidligere denne gjengen som skal være med å sette preg på Lillehammer - Oslo den 22.juni i år.

I dag hadde vi en siste gjennomkjøring sammen før det braker løs på onsdag. vi hadde en fin tur gjennom løypa der vi også kjørte opp mot konkurransefart og jobbet bra med rulla vår. For min del gikk det tålelig greit og hang med en liten stund, men det sviktet litt for fort og syra blåste litt i øra tidlig. Men det det er fortsatt halvannen måned igjen tl det virkelig skal sprute. Men kroppen føltes greit ut. Er vel bare det at de andre gutta er hakke bedre enn så lenge så da har jeg noe å strekke meg eter :)

 

I går ble det en rolig tur for min del. Jeg var ute på turmed en kollega av meg fra skolen, Henning. Dette var hans første tur for året og jeg guidet han ut på Åge-runden ute mot enebakk. I strålende sol var det en flott tur og deilig å la beina kunne kjenne litt sol igjen. 

 

i morgen skal vi i Team YT - Torshov Sport på et lite kurs med Tine og YT. Det blir veldig nyttig for oss å hør elitt om hva de tenker om ernøring og slike ting for oss som syklister. Her tror jeg selv at i alle har mye å hente på hva som er bra for oss før, under og etter ritt og trening.

 

7.mai er det en plan om å få segsin første gjennomkjøring med tempoen i et ritt. Det går megamila oppe på Harestua. I morgen og tirsdag skal forhåpentligvis tempeon bli fullkommen med et par Easton hjul 90. Det skal bli en glede å se beiste klart for et par oppgaver fremover.

 

Her er Easton hjulsettet som blir det siste som skal til før sykkelen er endelig klar for å rulles ute på asfalten. Bedre sent enn aldri :)

 
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jon Morten

Jon Morten

25, Oslo

EN skikkelig Kjekkas. Representer Team Kjekkas - Kjekkas IF. En blytung moskus som skal kjempe mot Oksen fra Grimstad og Eddy the Boss fra Rudsbygd om hvem som er den beste temposyklisten i Norge i 2013.

Kategorier

Arkiv

hits